Välkommen in på en kaffe


och utmana oss på ditt nästa projekt

Tingström & Jansson

Vi utvecklar bra hemsidor, tydliga hemsidor, moderna och mobilvänliga hemsidor som gör skillnad. Vi kan också hjälpa er med att se levande ut, att hemsidan uppdateras, att ni finns och framför allt syns på sociala medier som Facebook, Linkedin och Twitter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för att få mer fart på era affärer genom en förädling er webbplats.

Trygg digital partner

Det viktigaste för oss är att du som kund känner dig trygg i vårt projekt. Vi står som en trygg partner, tillsammans med dig, hjälper dig att klura ut din digitala strategi, bygger den och förvaltar den långsiktigt på bästa sätt. En bra webbplats arbetar för dig, dygnet runt. Låt oss hjälpa dig att nå dit.

SEO & AdWords

Som mervärde för dig som kund är alla hemsidor som Tingström & Jansson bygger optimerade för att kunna hittas mer effektivt av Google. Att dina kunder lättare hittar just dig ökar potentiellt affärer. Med varje hemsida kan vi också erbjuda Google Analytics. Google Analytics är ett gratis statistikverktyg skapat av Google som gör det möjligt att hålla reda på viss information om besökarna på din webbplats och vad de gör. Hur många unika besökare hade du förra månaden, vad gör folk på din webbplats just nu, var någonstans på hemsidan brukar besökarna tröttna och hur hittade de egentligen in från början? Detta och mycket mer kan du få reda på via Google Analytics. Det är alltså ett strålande sätt att granska och justera er webbstrategi, att snabbt kunna åtgärda mönster som är mindre bra och förbättra besökarens upplevelse av hemsidan. En stor fördel med statistikverktyget Google Analytics är att det är gratis. Vill du veta mer om Google Analytics är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!